Generelle Oplysninger
Firmaets navn: Norlite Denmark ApS
CVR nr: 36905956
Adresse: Himmelev Bygade 70, 4000 Roskilde
Email adresse. contact@norlite-denmark.com
Tlf nr.: 2219 2263

Betaling
På norlite-denmark.com kan der betales med Dankort, Mastercard, Visa, JCB og American Express. Hvis forudbetaling ønskes via bankoverførsel skal der indbetales til: Danske Bank, registrerings nr. 3409 konto nr. 11679722.
IBAN nr.: DK0230000011679722 – SWIFT code: DABADKKK
Leverings og betalingsinformation
Nedenstående salgs- og leveringsbetingelser gælder for alle leverancer fra norlite-denmark.com. Betingelserne gælder i alle de tilfælde, hvor der ikke er indgået andre skriftlige aftaler mellem køber og norlite-denmark.com.
Leveringstidspunkt og transport
Levering af varer fra norlite-denmark.com anses for sket, når kunden har fået varen udleveret. Alle bestillinger sendes med GLS eller lignende kurér service hvis ikke andet er aftalt mellem køber og norlite-denmark.com.  Fragt og ekspeditionsgebyr koster kr. 0,- ved levering i Danmark (ikke Grønland).  Til andre lande end Danmark oplyses fragten separat.
Varer sendes indenfor 48 timer efter modtaget ordre med mindre norlite-denmark.com forinden har gjort opmærksom på, at varer i restordre mv. først vil blive afsendt på et senere tidspunkt. Levering på købers adresse i Danmark vil derfor normalt ske indenfor 3 dage (dog vil ordrer modtaget en fredag tidligst blive ekspederet om mandagen), Det oplyste leveringstidspunkt er vejledende og kan således fraviges, fx. såfremt en vare er i restordre.
Risikoen for varerne
Risikoen for varen overgår til køber, når køber har modtaget varen.
Fortrydelsesret
Norlite-denmark.com tilbyder 14 dages fuld fortrydelsesret.
Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag du;
  • har modtaget din vare
  • får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis
Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives ved fremsendes af e-mail til contact@norlite-denmark.com.  I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.
Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.
Returnering
Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb.
Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen.Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind.
Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.
Varens stand, når du sender den retur
Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.
Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.
For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.
Tilbagebetaling af købsbeløbet
Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.
Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.
Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.
Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:
Norlite Denmark
Køgevej 46A
4000 Roskilde
Du kan også fortryde købet ved at give tydelig meddelelse og aflevere den personligt på ovenstående adresse mod forudgående aftale.
Hvad skal jeg sende med tilbage?
Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen.
Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

Hvis der er noget galt med varen (reklamationsret)
Når du handler på norlite-denmark.com har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Reklamationsretten på 24 måneder omfatter for ures vedkommende betingelser i henhold til vore garantibeviser/betingelser. Disse er nævnt på www.norlite-denmark.com. Benyttelse af reklamationsretten forudsætter, at varen ikke er blevet brugt fejlagtigt og/eller har været udsat for uautoriserede indgreb, vold eller lignende. Reklamationsretten dækker ikke almindelig slitage. Reklamationsretten dækker generelt udelukkende urværkets funktionalitet, dvs. rem, stillekrone, glas og batteri er ikke omfattet af reklamationsretten.

Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Hvor hurtigt skal jeg reklamere?
Du skal reklamere indenfor rimelig tid efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Vi refunderer rimelige fragtomkostninger
Er reklamationen berettiget refunderer vi dine rimelige fragtomkostninger.

Varen sendes til:
Norlite Denmark
Himmelev Bygade 70
4000 Roskilde

Vi har brug for følgende information, når du sender varen til os
Når du returnerer varen, bedes du oplyse, hvad problemet er, så detaljeret som muligt.

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende.

Husk, at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Hvad gør vi med dine personlige oplysninger (persondatapolitik)
For at du kan indgå aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger:

Navn
Adresse
Telefonnummer
E-mail adresse

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig.

Personoplysningerne registreres hos Norlite Denmark og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.

Direktøren og administratoren af norlite-denmark.com har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.

Den dataansvarlige på norlite-denmark.com er Søren Stasig.

Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret.

Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret.

Oplysninger afgivet til Norlite Denmark.com videregives eller sælges på ingen måde til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.

Som registreret hos norlite-denmark.com har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Norlite Denmark e-mail contact@norlite-denmark.com.